egj_translation

 

egj_translation har funnits sedan 2002 och utför översättningar inom företrädesvis juridik, ekonomi, IT, medicin och marknadsföring. Målspråk är svenska och engelska och källspråk är svenska, engelska, franska, norska och danska.

Varför anlita en översättare?

Du anlitar en översättare för att du bryr dig om din text, dina läsare, dina klienter och dig själv. För att du månar om kvalitet och om din och kundernas tid. En mänsklig översättare med rätt kompetens ger mervärde för din text, helt enkelt.


Vad är fördelarna med att anlita en frilansöversättare?

När du anlitar en frilansöversättare kan du vara säker på att kunna diskutera dina texter direkt med mig, utan mellanhänder. Du slipper språkförbistringar och kulturella missförstånd som lätt kan uppstå när ärendet hanteras av internationella firmor med (förhoppningsvis) svenska underleverantörer. Du får även verklig kontinuitet och konsekvens i översättningarna och tack vare moderna översättningsverktyg för enkel hantering av större projekt kan jag leverera stora textmassor på ett tidseffektivt vis utan att kvaliteten blir lidande.

Senaste nytt

11-06-13: skymningsöversättningar byter nu namn till egj_translation. Samma pålitliga service och hängivenhet i ny, uppdaterad förpackning! Kontakta mig som vanligt via e-post, telefon eller Skype. För att uppdatera adressboken, ladda ner mitt elektroniska visitkort under Kontakt, eller lägg till mig i ditt professionella nätverk på LinkedIn.